Pagina's

zaterdag 2 augustus 2014

Vichy Normaderm dagcrème

Zo'n lekker glad "flawless" gezichtje. Dat willen we allemaal wel natuurlijk.
Door deze dagcrème te gebruiken, probeer ik dat ook voor elkaar te krijgen met mijn vette gezicht.

Omdat ik zelf in de apotheek werk ben ik best bekend met de verschillende producten van Vichy. Ik heb zelf dan ook al aardig wat producten uitgeprobeerd.
Mijn favoriete dagcrème is dan ook van Vichy. Deze dagcrème komt uit de lijn Normaderm: verzorging van de onzuivere huid.


De verpakking ziet er gewoon mooi en strak uit, net als alle verpakkingen van Vichy.

De crème zit in een pompflacon van 50ml. Hier doe je echt een tijd mee, aangezien je maar een klein pompje per keer nodig hebt voor je hele gezicht.

De crème net uit de pomp. Een stevige niet vloeibare substantie.

De crème in één veeg uitgesmeerd.

De crème helemaal uitgesmeerd op mijn hand. Hij is niet vet en plakt niet. Hij trekt gelijk in de huid en ruikt ook erg lekker. Mijn huid voelt ook gelijk zachter aan, dit komt waarschijnlijk door de salicylzuur die verwerkt is in de crème (dit werkt tegen puistjes). 

Dit zegt Vichy zelf over de Normaderm dagcrème.

De ingrediënten.

Ik gebruik deze dagcrème nu al meer dan een jaar ben er nog steeds blij mee. Ik merk echt dat ik minder puistjes heb, indien ik deze crème elke dag gebruik.
Tussen door heb ik ook een dagcrème van Nivea geprobeerd, maar die werkte voor mij minder goed dan deze dagcrème van Vichy.
Ook heb ik de reinigingsgel uit deze Normaderm lijn. Die gebruik ik 's avonds onder de douche. Deze combinatie werkt voor mij heel goed. Ik twijfel er nog over om de nachtcrème ook eens te gaan proberen!

Hebben jullie al eens producten gebruikt van Vichy?


2 opmerkingen:

  1. Ik heb dit product ook eens gebruikt, maar het had geen effect op mijn huid. Voor mij werken de producten van La Roche Posay beter. Leuke review :)

    BeantwoordenVerwijderen