Pagina's

woensdag 9 juli 2014

Shoplog Den Haag, Rotterdam en Gouda

Vandaag een shoplog met spullen die ik in Gouda, Rotterdam of Den Haag heb gekocht.
Dit komt omdat ik en mijn vriend (thank god ;)) nog al shopaholics zijn en dus vaak "even" de stad induiken om in de winkels te snuffelen.

Deze week hebben wij dus in Gouda, Rotterdam en Den Haag gewinkeld en zijn we best geslaagd moet ik zeggen.
Hieronder laat ik mijn aankopen zien.
(De prijzen weet ik niet meer precies en mocht ik ze nog wel weten dan vermeld ik die eronder.)


Voor op vakantie deze Nivea Sun zonnebrand met spf 50. Deze variant is voor de gevoelige huid en ben benieuwd hoe hij bevalt aangezien ik altijd de gewone Nivea Sun gebruik. Deze zonnebrand hebben we gekocht bij Big Bazar in Den Haag voor ongeveer 5 euro.
Dit leuk shirt kocht ik bij Pull & Bear in Den Haag. Mijn vriend zag hem liggen en wees me erop, aangezien ik een enorme ijs-freak ben. Laten we zeggen dat ik twee beste vrienden heb, Ben & Jerry genaamd.
Ik was al vaker binnen geweest bij Lush en wilde altijd wel iets kopen, maar wist niet wat. Ik zag bij Veracamilla dat zij deze scrub gebruikte. Ik vond dat ook wel wat en de verkoopster bij Lush heeft me deze laten uitproberen in de winkel. De scrub lijkt op een stuk zeep, maar dat is het niet. Je houdt het stuk scrub even onder de straal water en zet hem met cirkelvormige bewegingen op je lichaam. Het is een vrij zachte scrub en hij laat een vettig laagje achter, zodat je na het douchen geen bodylotion meer hoeft aan te brengen. De scrub kost rond de 11 of 12 euro. 
In Rotterdam ga ik bijna altijd even naar River Island, mijn favoriete winkel. Daar was een mega sale en zag ik mijn korte broek (die ik al in het donker blauw heb) hangen tussen de andere broekjes. Deze korte high waisted broek is zalm roze en zit heel erg lekker. Deze gaat dus zeker mee op vakantie. Hij was afgeprijsd van 30 euro naar 12 euro!
Dit jasje kocht ik in Rotterdam bij de V&D van mijn fashioncheck. Het jasje is van Mango en hij is heel dun, wat ik heel fijn vind.
Hij was ook afgeprijsd en kostte nu 20 euro.
Bij de C&A in Gouda kocht ik twee bandeau's voor onder korte shirtjes (met van die grote gaten mouwen). Deze bandeau's kostten 2,90 voor 2 stuks.
Bij de V&D in Rotterdam kocht ik ook nog deze Rituals Hammam Hot Scrub (so much scrubssss). Deze scrub ruikt zo goddelijk en het is echt een feestje om je zelf hier mee in te smeren. Deze gaat dus ook zeker mee op vakantie!
Hij kostte afgeprijsd ongeveer 10 euro.
Het laatste shirtje heb ik gekocht bij de Sting in Gouda. Hij is van het merk Amy & Ivy en heeft laag uitgesneden armgaten. Op het shirt staat "what doesn't kill me makes me more awesome instead". Hij kostte 15 euro en hij is super luchtig en lekker met super warm weer.
- Fiona

Geen opmerkingen:

Een reactie posten